Logističke usluge - Veleprodaja

Brzina, tačnost i pouzdanost!

Svakodnevno isporučujemo oko 136.000 pakovanja lijkova i drugih medicinskih sredstava gdje god su potrebni.

Poštujući smjernice dobre distributivne prakse obezbjedili smo savremene skladišne kapacitete koji se prostiru na 6.076 m² u dva distributivna centra (Bijeljina i Sarajevo). Obezbjeđena je maksimalna sigurnost i pouzdanost u postupcima manipulacije robom, kao i odgovarajući ambijentalni uslovi od 15 do 25 ˚C, odnosno, u hladnom lancu, na temperaturama od 2 do 8 ˚C. Sva naša skladišta imaju HVAC sistem (automatizovan daljinski sistem grijanja, hlađenja i klimatizacije) i imaju mogućnost elektroni;kog nadgledanja temperature i vlage.

Naša široka distrubutivna mreža, uz vozni park sa više od 40 dostavnih vozila opremljenih najsavremenijom tehnologijom za kontrolu i praćenje temperature, osigurava našim kupcima visok kvalitet usluga i brzu dostavu. Dostava je organizovana putem 130 transportnih ruta kojima je obuhvaćeno više od 1200 mjesta isporuke (apoteke, bolnice, instituti i drugi učesnici u sistemu zdravstvene zaštite) na teritoriji cjele BIH. Distribucija robe se realizuje u skladu sa najvišim standardima dobre distributivne prakse.

Ponosni smo na napredna tehnološka rješenja i opremu koju koristimo, ali za visok kvalitet usluge i uspješnu logistiku zaslužni su stručno osposobljeni i visoko motivisani uposlenici. Velika se pažnja posvjećuje njihovoj edukaciji, pa  prolaze edukacioni program koji obuhvata poznavanje internih procedura i pravilnika usklađenih sa GDP i GMP standadima.

Oops, an error occurred! Code: 20240516231742eb6130f9
Vaš kontakt info(at)phoenix.ba