Naši brendovi

EL Pharma

Kao pouzdani partner pacijentima, apotekama i zdravstvenim poslovnim potrebama u Bosni i Hercegovini, vjerujemo da je odgovorno ponašanje od vitalnog značaja za održivi uspjeh kompanije.

PHOENIX Pharma d.o.o. član je PHOENIX grupe od 2009. djeluje na tržištu Bosne i Hercegovine kao veletrgovac lijekovima i drugim farmaceutskim proizvodima. Sarađuje sa svim ključnim proizvođačima farmaceutskih proizvoda u zemlji i inostranstvu, a preko svojih distributivnih centara u Bijeljini i Sarajevu snabdijeva bolnice, apoteke, domove zdravlja i druge.PHOENIX Pharma pruža veliki broj usluga iz oblasti logističke podrške kliničkim ispitivanjima i usluga u carinskom skladištu.

Više od jedne decenije, Kompanija je aktivni sudionik u zdravstvenom sistemu BiH i jedan od ključnih faktora kontinuiteta u isporuci farmaceutskih proizvoda. Prepoznata je kao lider u svom poslu zbog stalnih ulaganja u poboljšanje procesa snabdijevanja kako bi proizvodi bili dostupni što je prije moguće tamo gdje je to najpotrebnije.

Kroz partnerski program BETTY, PHOENIX Pharma pruža dodatnu marketinšku podršku apotekama pod brendom BETTY.

Vaš kontakt info(at)phoenix.ba