Posvećeni pacijentima

Expera apoteke

Prva i osnovna dužnost naših farmaceuta jeste dobrobit pacijenta, a suština farmaceutske djelatnosti koju vrši Zdravstvena ustanova apoteka "Expera Pharmacy" je snabdijevanje lijekovima i drugim proizvodima dokazanog i bezbjednog kvaliteta, pružanje odgovarajućih informacija i savjeta pacijentu, kao i praćenje efekata upotrebe lijekova.

Našu Dobru apotekarsku praksu, baziramo na činjenici da moderna apoteka nije samo mjesto na kome ćete dobiti lijek, već mjesto na kome ćete moći s punim povjerenjem iznijeti svoje probleme, zatražiti savjete, biti potpuno i adekvatno usluženi odgovarajućim farmaceutskim sredstvom jer smo naše znanje, iskustvo i trud podrediti Vašim potrebama. 

U moderno opremljenim apotekama otvorenog tipa, širokim asortimanom osiguravamo potpuno i ažurno snabdijevanje lijekovima na recept i u slobodnoj prodaji, medicinskim i drugim zdravstvenim proizvodima, ortopedskim pomagalima propisanim putem doznaka Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske i drugim sredstvima za zaštitu zdravlja, ali i stručna uputstva i savjetovanje u vezi primjene i pravilne upotrebe lijekova. 

Ne sumnjamo da je zdravlje najveće bogatstvo naših korisnika. Da bi to bogatstvo očuvali i zaštitili, naša je misija da to činimo primijenjujući novi koncept farmaceutske prakse koji se fokusira na direktnu interakciju farmaceuta i pacijenta u cilju pružanja kvalitetne zdravstvene usluge. Zato od naših zaposlenih očekujemo samo vrhunski nivo stručnosti i doslijednu primjenu načela farmaceustke etike. 

Savremena organizacija apotekarske djelatnosti zahtjeva jasno pozicioniranje naših apoteka u sistemu primarne zdravstvene zaštite stanovništva, implementaciju profesionalnih standarda Dobre apotekarske prakse (DAP) i ostalih praksi koje čine savremenu farmaceutsku djelatnost. Obzirom da se zdravstvena zaštita odvija u trouglu ljekar - pacijent - farmaceut, standardi koji se primjenjuju u apotekama "Expera pharmacy" obuhvataju i važan segment međuprofesionalnih komunikacija i komunikacija s pacijentima. 

Naš izbor farmaceutskog kadra, bazira se na stručnosti i stalnoj opredjeljenosti na usavršavanje, uz jasno definisanje mjesta farmaceuta kao zdravstvenog stručnjaka u sistemu zdravstvene zaštite.

Uz značajna investiciona ulaganja i veliki doprinos menadžmenta i svih zaposlenih radnika, "Expera Pharmacy" danas predstavlja mjesto primjene najviših standarda u domenu apotekarske djelatnosti, mjesto gdje se naši pacijenti mogu obratiti sa punim povjerenjem.

posjetite: https://experapharmacy.com/