Posvećeni pacijentima

Privatna robna marka LIVSANE

LIVSANE brend ima 3 odvojene linije proizvoda:

Prva linija sastoji se od proizvoda dostupnih u 18 evropskih zemalja u kojima posluje PHOENIX grupa. Asortiman ovih proizvoda vrlo je širok i sastoji se od različitih kategorija proizvoda kao što su: medicinski proizvodi, dodaci prehrani, hrana za posebne medicinske svrhe i proizvodi opšte  upotrebe. Ovim asortimanom proizvoda odgovaramo na potrebe naših kupaca uzrasta od rođenja do odrasle dobi, u održavanju zdravlja i pravilne njege.

 

Druga linija proizvoda su čajevi koji se u proizvode od najkvalitetnijih sirovina.

Treća linija proizvoda izrađena je u LIVSANE galenskoj laboratoriji, a sastoji se od galenskih lijekova i kozmetike.

Apoteka i galenska laboratorija LIVSANE osnovana je 2015. godine u Novom Sadu u Srbiji i proizvodi galenske lijekove i kozmetičke proizvode. Kada govorimo o galenskoj medicini, od 418 galenskih lijekova koji se mogu dobiti u galenskoj laboratoriji na osnovu dozvole Ministarstva zdravlja, naš asortiman trenutno čini 37 proizvoda s tendencijom širenja.

 

Galenska laboratorija LIVSANE proizvodi i 31 proizvod galenske kozmetike.

U cilju kontinuiranog poboljšanja  svojih proizvoda i usluga, galenska laboratorija LIVSANE je u aprilu 2018. godine registrovala laboratoriju za kontrolu kvaliteta galenskih lijekova, što je dodatno osiguralo kvalitet proizvoda.

Vaš kontakt info(at)phoenix.ba