Posvećeni partnerima iz farmaceutske industrije

Neregistrovani lijekovi

Postoji nekoliko razloga zašto određeni proizvod nije dostupan pacijentu u određenoj zemlji. Svaki primljeni upit tretiramo s pažnjom do detalja i hitnosti koja je potrebna kako bi se osiguralo da ovi lijekovi budu dostupni pacijentima koji ih hitno trebaju. Mi smo pouzdan dobavljač neregistriranih lijekova i stručnjak za:

o Povlačenje / ukidanje tržišta

o Nedostatak lijekova

o Post-suđenje pristup

o Rani pristup

Nestašica lijekova javlja se u svim zdravstvenim ustanovama i uključuje kako lijekove koji spašavaju život tako i lijekove koji se često koriste. Naše iskustvo u pružanju pristupa nelicenciranim lijekovima omogućava nam da pronađemo rješenja i spriječimo ili smanjimo utjecaj nestašice.

Post-probni pristup uključuje kontinuirano pružanje proizvoda učesnicima kliničkog ispitivanja nakon završetka ispitivanja.

Pružanje ranog pristupa lijekovima sada je ključna faza u strategiji pristupa većine farmaceutskih kompanija na tržištu i od vitalne je važnosti za osiguravanje uspješnog lansiranja proizvoda.

Imamo jedinstveno iskustvo u pružanju podrške farmaceutskim kompanijama pružajući etičan i usklađen pristup njihovim lijekovima.