Logističke usluge

Skladištenje proizvoda u skladu sa zakonskim propisima i standardima dobre distributivne prakse odlike je našeg logističkog poslovanja. Sveobuhvatnost usluga i rješenja koja možemo ponuditi čine nas ponosnim jer smo pouzdan partner najvećih farmaceutskih proizvođača.

Wholesale

Veleprodaja

Veleprodaja farmaceutskih proizvoda jedna je od naših osnovnih djelatnosti. Svakog dana isporučujemo lijekove, medicinska sredstva i ostale proizvode gdje su potrebni iz 2 distributivna centra.

Saznaj više
Logistic Support in Clinical trials

Logistička podrška u kliničkim ispitivanjima

Nudimo širok spektar logističkih usluga dizajniranih za podršku farmaceutskim kompanijama prilikom sprovođenja kliničkih ispitivanja. Pružamo profesionalnu korisničku uslugu i visoko fleksibilna prilagođena rješenja kako bismo bili sigurni da će pošiljke kliničkih ispitivanja stići na predviđena mjesta i do pacijenata, pod potrebnim uslovima i u temperaturnom režimu.

Saznaj više
Services in Custom Bonded Warehouse

Usluge u carinskom skladištu

Usluge logistike u zdravstvu sastoje se od logistike prije prijema, skladištenja, odvajanja, pakiranja i distribucije prije veleprodaje, kao i povezane usluge s dodatnom vrijednosti, poput označavanja proizvoda. Naš pristup uslugama omogućava nam da ispunjavamo prilagođene usluge prema zahjtevima naših kupaca.

Saznaj više